Οι Γάλλοι "ανακοίνωσαν" τον Πάρντο στην Ναντ!

Ο Φελίπε Πάρντο μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, με γαλλικό μέσο να αποκαλύπτει πως ο Κολομβιανός υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο με την Ναντ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στο μεγάλο λιμάνι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Φελίπε Πάρντο αναχωρεί για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες και συγκεκριμένα για το Σαμπιονά με προορισμό την Ναντ.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας "ouest-france.fr" ο Κολομβιανός άσος έβαλε ήδη την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με τα "καναρίνια", που έχουν μάλιστα οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι ύψους 5.000.000 ευρώ.

Ο 26χρονος άσος, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού από τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη για να μπορέσει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον γαλλικό σύλλογο, αποτελεί ουσιαστικά επιλογή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον τεχνικό της Ναντ να τον γνωρίζει από την πρόσφατη κοινή παρουσία τους στη Μπράγκα.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr την Παρασκευή για την επιθυμία του Κονσεϊσάο να πάρει στην Ναντ τον Φελίπε Πάρντο.

Οι Γάλλοι "ανακοίνωσαν" τον Πάρντο στην Ναντ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK