"Έφυγα από τη Εβιάν γιατί με θεωρούσαν τζιχαντιστή"

Τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την Εβιάν αποκάλυψε ο Γάλλος αμυντικός, Γκαέλ Ζιβέ και η αποκάλυψη του προκαλεί γέλια.

"Έφυγα από τη Εβιάν γιατί με θεωρούσαν τζιχαντιστή"

Ο 33χρονος άσος της Αρλ που στο παρελθόν απασχόλησε και τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει θητεύσει σε Μονακό, Μαρσέιγ και Μπλάκμπερν, μίλησε για την περιπέτειά του στην Εβιάν, όπου τον θεωρούσαν τζιχαντιστή, καθώς είχε μακρύ μούσι.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: "Τρεις μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι, με κάλεσε στο γραφείο του ο πρόεδρος για κάτι που μου φάνηκε τρελό και δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Αηδίασα τελείως. Το πρόβλημα ήταν ότι είχα αφήσει μούσι και ήταν μακρύ!

Ήθελαν να με αναγκάσουν να το ξυρίσω. Ήμουν 33 ετών, δεν γίνεται να μου φέρονται έτσι. Νόμιζαν ότι είμαι τζιχαντιστής, ενώ δεν είμαι καν Μουσουλμάνος".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ