"Ξεκατίνιασμα" μεταξύ του Σισέ και της πρώην συζύγου του στο twitter

Η τηλεοπτική συνέντευξη της πρώην συζύγου του Τζιμπρίλ Σισέ, Τζουντ, προκάλεσε την αντίδραση του παλαίμαχου Γάλλου επιθετικού, με τους δύο τους να επιδίδονται σε ένα απίστευτο... ξεκατίνιασμα μέσω twitter.

"Ξεκατίνιασμα" μεταξύ του Σισέ και της πρώην συζύγου του στο twitter

H πρώην σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ, Τζουντ αποφάσισε να μιλήσει στο ριάλιτι "Britains Flashiest Families", αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της, μετά το διαζύγιο με τον Γάλλο επιθετικό.

Όσα εξομολογήθηκε η Αγγλίδα καλλονή, σε συνδυασμό με το γεγονός πως έβγαλε τα παιδιά τους στην τηλεόραση, προκάλεσαν την οργή του 35χρονου παλαίμαχου άσου, ο οποίος της επιτέθηκε μέσω twitter.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε πως αποτελεί ντροπή το γεγονός πως εκθέτει με τέτοιο τρόπο τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα την "συμβούλεψε" να σταματήσει να ασχολείται μαζί του, αφού είναι χωρισμένοι 4 χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, η Τζουντ σχολίασε ότι από την στιγμή που ο Σισέ βρήκε νέα σύντροφο, παραμελεί τα παιδιά του, ενώ δεν πληρώνει και τη διατροφή. Μάλιστα και το δικό της twiiter κατακλύστηκε από μηνύματα συμπαράστασης, κυρίως διαζευγμένων γυναικών, ενώ υπήρξαν και tweets από Έλληνες φιλάθλους των "πρασίνων"!

Δείτε τα tweets:

News 24/7

24MEDIA NETWORK