Πήρε και το Σούπερ Καπ η Παρί Σεν Ζερμέν

Η συλλογή τίτλων από την Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζεται, αφού η Λιόν δεν κατάφερε να προβάλει σθεναρή αντίσταση στο Σούπερ Καπ, το οποίο διεξήχθη στο "Σταντ Σαπουτό" του Μόντρεαλ και με 2-0 έφτασε σε μία ακόμα κατάκτηση.

Πήρε και το Σούπερ Καπ η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέδειξε και πάλι ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει αντίπαλο στην Γαλλία, αφού επικράτησε 2-0 της Λιόν στο Μόντρεαλ, πήρε το Σούπερ Καπ και έφτασε τις πέντε συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων (σ.σ. είχε προηγηθεί το περυσινό Σούπερ Καπ, το Λιγκ Καπ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο).

Έπειτα από εκτέλεση φάουλ στο 11ο λεπτό, η μπάλα έμεινε στα καρέ των "γκον" για αρκετή ώρα κι έπειτα από γύρισμα του Νταβίντ Λουίζ, ο Σερζ Οριέ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 17' ο Αντόνι Λόπες απέκρουσε το σουτ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αλλά στην επαναφορά ο Έντινσον Καβάνι δεν λάθεψε.

Εν συνεχεία, ο Ιμπραχίμοβιτς λίγο έλειψε να βάλει ένα μαγικό γκολ με τακουνάκι και στην επαναφορά ο Μπλεζ Ματουιντί αστόχησε από πλεονεκτική θέση, με συνέπεια το 2-0 να παραμείνει.

Η Λιόν δεν έδειξε ικανή να απειλήσει την Παρί σε κανένα σημείο του αγώνα και όταν ο Μαξίμ Γκοναλόν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 64ο λεπτό (για σκληρό φάουλ στον Ιμπραχίμοβιτς) η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραπ, Οριέ, Ντ.Λουίζ, Τ.Σίλβα, Μάξουελ, Ραμπιό, Βεράτι (69' Σταμπουλί), Ματουιντί, Λούκας (81' Μπαεμπέκ), Ιμπραχίμοβιτς, Καβάνι (61' Ογκιστέν).

Λιόν: Λόπες, Ζαλέ, Κονέ, Ιμτιτί, Μπεντιμό, Γκοναλόν, Τολισό, Φερί (77' Μαλμπράνκ), Μποβί, Λακαζέτ, Μπενζιά (66' Γκεζάλ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK