Προπονητής εθνικής έχει πρόβλημα με τα... μαλλιά του Πογκμπά!

Η αλήθεια είναι πως η Γαλλία θεωρείται ένα από τα φαβορί για τη κατάκτηση του Μουντιάλ. Έλα όμως που προπονητής εθνικής, ο οποίος θα την αντιμετωπίσει το καλοκαίρι δεν έχει και σε μεγάλη εκτίμηση τους "τρικολόρ", κυρίως λόγω... Πογκμπά και των μαλλιών του.

France's Paul Pogba controls the ball during the World Cup Group A qualifying soccer match between France and Luxembourg at the Stadium municipal in Toulouse, France, Sunday, Sept. 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
France's Paul Pogba controls the ball during the World Cup Group A qualifying soccer match between France and Luxembourg at the Stadium municipal in Toulouse, France, Sunday, Sept. 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP IMAGE

Στο "στόχαστρο" του προπονητή της Εθνικής Δανίας, Άγκε Χαρέιντε, μπήκε, τόσο η ομάδα της Γαλλίας, όσο και ο αστέρας της, Πολ Πογκμπά. Οι δύο ομάδες πρόκειται να αναμετρηθούν στο Μουντιάλ και ο Δανός κόουτς τα... έχωσε σε κόσμο και κοσμάκι.

Ο Χαρέιντε δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα της χώρας του, Jylland-Posten: " Ναι, εννοείται πως έχουν ταλέντο, αλλά πρέπει να παίξουν και σαν ομάδα! Διότι, κάθε παίκτης θα θέλει να 'λάμψει' περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο".

" Σαν ομάδα, η Γαλλία έχει αποτύχει μερικές φορές. Όταν τα πήγαιναν καλά, ήταν εξαιτίας ενός φανταστικού παίκτη που τους καθοδηγούσε, όπως ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τους κράτησε όλους μαζί ενωμένους".

" Δεν έχουν κάποιον παίκτη σαν τον 'Ζιζού' αυτή τη στιγμή. Είναι ο Καντέ ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής; Όχι! Και ο Πολ Πογκμπά έχει τα πάνω του και τα κάτω του".

Όσον αφορά τον 25χρονο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρόσθεσε: " Αγωνίστηκε ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι με τα μαλλιά του βαμμένα μπλε και άσπρα. Ίσως τα κάνει κόκκινα και άσπρα όταν αντιμετωπίσει εμάς. Γαμώτο, νοιάζεται τόσο πολύ για την εμφάνισή του".

Πάντως ο 64χρονος τεχνικός των Σκανδιναβών δεν θεωρεί τους "τρικολόρ" κάποιο... φόβητρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. " Θα τους αντιμετωπίσουμε και θα 'σκάσω' αν δεν τους κάνουμε τη ζωή... δύσκολη. Τους είδα ενάντια στη Σουηδία τον περασμένο Ιούνιο και σκέφτηκα πως δεν έδειξαν, ότι αποτελούν κάτι ξεχωριστό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK