Ο Εμπαπέ στα χνάρια του... Εμπαπέ

Μπορεί ο Εμπαπέ να έχει ήδη προλάβει στα 19 του να εντυπωσιάσει το ευρωπαϊκό κοινό, υπάρχει όμως και ο Εμπαπέ τζούνιορ που έβαλε... πλώρη να τον ξεπεράσει στις προσδοκίες.

Ο Εμπαπέ στα χνάρια του... Εμπαπέ

Όλοι γνωρίζουμε τον Κιλιάν Εμπαπέ για τα μέχρι τώρα κατορθώματά του στο γαλλικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τις φανέλες των Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό.

Απο οτι φαίνεται όμως, ήρθε η ώρα να μας... συσταθεί και ένας άλλος μικρότερος παίκτης των Παριζιάνων με το ίδιο επώνυμο στη φανέλα, αλλά το μικρό του όνομα ακούει στο Ίθαν και δεν είναι άλλος από τον αδερφό του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Ίθαν είναι μόλις 12 ετών κι αγωνίζεται με τα χρώματα της Παρί, στις υποδομές του συλλόγου. Πρόσφατα συμμετείχε στο Διεθνές Μεσογειακό Κύπελλο, θεσμό που είχαν ξεχωρίσει παλαιότερα με τη παρουσία τους οι Λιονέλ Μέσι, Σεσκ Φάμπρεγκας και Μαρσέλο.

Κάνοντας ντεμπούτο με τη γαλλική ομάδα, ο Ίθαν Εμπαπέ συνδύασε την καλή του εμφάνιση με γκολ, τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Και ήδη πολλοί θεωρούν ότι μπορεί να προστεθεί και το δικό του όνομα στη σχετική βίβλο, δίπλα σε εκείναν των μετέπειτα σταρ που έχουν ξεχωρίσει στην ιστορία του τουρνουά.

Ο νεαρός έβγαλε άλλη... κλάση σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο γήπεδο, φορώντας μάλιστα και την φανέλα με το νούμερο 10.

Η ομάδα του αναμένεται να συνεχίσει στη διοργάνωση και ο Ίθαν Τζούνιορ Εμπαμπέ έχει βάλει ήδη τις βάσεις για την κατάκτηση του πρώτου του τροπαίου, ξεκινώντας από τώρα τη σύγκριση με τον μεγάλο του αδερφό.

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe29) on

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe29) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK