Ο πρόεδρος της Παρί βλέπει... σαμποτάζ της Ρεάλ με Νεϊμάρ!

Μόνο... αθώες δεν είδε τις φήμες για Νεϊμάρ και Ρεάλ ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ αλ Κελαϊφί. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως πίσω από τα δημοσιεύματα κρύβεται ένα... βρώμικο παιχνίδι και ξέκοψε τον αέρα στην "βασίλισσα"!

Ο πρόεδρος της Παρί βλέπει... σαμποτάζ της Ρεάλ με Νεϊμάρ!

Εδώ και σχεδόν δυο εβδομάδες ισπανικά δημοσιεύματα "βομβαρδίζουν" με σενάρια που θέλουν την Ρεάλ Μαδρίτης να ετοιμάζει σχέδιο "κλοπής" του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Την ίδια ώρα στην Γαλλία γράφεται συνεχώς πως ο Βραζιλιάνος έχει μετανιώσει που πήρε μεταγραφή στους Παριζιάνους και πως επιθυμεί να... ελευθερωθεί.

Όλα αυτά έχουν θορυβήσει τον πρόεδρο της Παρί, Νασέρ αλ Κελαϊφί, που πήρε θέση θέλοντας να βάλει οριστικά ΤΕΛΟΣ στις φήμες. Και όχι μόνον αυτό...

"Οι Ισπανοί ξεκίνησαν αυτό το παιχνίδι πριν κάποιες ημέρες, λίγο πριν το ματς με την Ρεάλ. Αλλά εμείς δεν θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι τους", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Έρχεται ένα μεγάλο παιχνίδι με την Ρεάλ στην Ισπανία. Τώρα αν είναι απόπειρα για μας αποσυντονίσουν; Ίσως... Όμως εμείς δεν σκεφτόμαστε έτσι. Ο Νεϊμάρ πάντως δεν πρόκειται να φύγει στο τέλος της σεζόν. Με τίποτα!".

Κλείνοντας αναφέρθηκε εκ νέου στο σίριαλ του Βραζιλιάνου:

"Ο Νεϊμάρ στην Ρεαλ; Σίγουρα έχετε προσέξει πως στο γρασίδι είναι χαρούμενος έτσι... Είναι επίσης ευτυχισμένος στο Παρίσι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK