Το φοβερό ποστάρισμα του Γκριεζμάν για τον "ρούκι" Εμ'Μπαπέ!

Ο Κιλιάν Εμ'Μπαπέ είναι πρωτάρης στην εθνική Γαλλίας αλλά έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις στις πρώτες του προπονήσεις. Απόδειξη το ποστάρισμα που έκανε για χάρη του ο Γκριεζμάν.

France's Antoine Griezmann reacts after missing a chance to score during the World Cup Group A qualifying soccer match between France and Sweden at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, on Friday Nov. 11, 2016. (AP Photo/Michel Euler)
France's Antoine Griezmann reacts after missing a chance to score during the World Cup Group A qualifying soccer match between France and Sweden at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, on Friday Nov. 11, 2016. (AP Photo/Michel Euler) AP

Μόλις πριν λίγες ημέρες δέχτηκε την πρώτη του κλήση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ ωστόσο ο Κιλιάν Εμ'Μπαπέ μόνο... ψαρωμένος δεν είναι στις πρώτες του προπονήσεις με την φανέλα της εθνικής Γαλλιας.

Ο 18χρονος άσος της Μονακό, που μετράει ήδη 19 γκολ και 11 ασίστ και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε η ομάδα του Ζαρντίμ να είναι πρωτοπόρος στη Ligue 1 και να συνεχίζει στα προημιτελικά του Champions League, έχει αφήσει τόσο εξαιρετικά δείγματα γραφής ώστε ο Αντουάν Γκριεζμάν να μη διστάσει να τον αποθεώσει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

"Αυτός θα μας αφήσει όλους στον πάγκο", έγραψε ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης (και μεγάλος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο) για το νέο παιδί-θαύμα του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

News 24/7

24MEDIA NETWORK