Βρήκε ομάδα ο... αραχτός Αντεμπαγιόρ

Επιστροφή στην Γαλλία για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που συμφώνησε με σύλλογο που παίζει στο Champions League. Ένα χρόνο... καθόταν και έπαιρνε εκατομμύρια, ενώ προτάθηκε και στην ΑΕΚ!

Βρήκε ομάδα ο... αραχτός Αντεμπαγιόρ

Τα λεφτά είναι καλά στην Premier League. Τόσο καλά που αν εξασφαλίσεις ένα μεγάλο συμβόλαιο δύσκολα το σπας. Ακόμα κι αν σου πουν πως δεν υπολογίζεσαι. Στην περίπτωση του Αντεμπαγιόρ, ο Τογκολέζος στράικερ καθόταν πάνω από έξι μήνες χωρίς να αγωνίζεται, αφού είχε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές άνω των 7.500.000€.

Μάλιστα είχε αρνηθεί να πληρώσει και πρόστιμο 60€ γιατί ήταν ο χειρότερος στην προπόνηση της εβδομάδας! Στη συνέχεια βρήκε τελικά συμβόλαιο στην Κρίσταλ Πάλας, αφού πρώτα είχε προταθεί στην ΑΕΚ με την οποία υπήρξαν διαπραγματεύσεις, οι οποίες δεν προχώρησαν λόγω... κόστους.

Υπάρχει λοιπόν μία ομάδα που πιστεύει ακόμα στις δυνατότητες του 32άχρονου άσου και αυτή είναι η Λυών! Ο πρόεδρος της έριξε ένα... τυράκι πως συμφώνησε με έμπειρο στράικερ και λίγο αργότερα τα ΜΜΕ στην Γαλλία αποκάλυψαν το όνομα του πρώην άσου των Άρσεναλ και Τότεναμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK