Ο Λαγός υπογράφει σε νεοφώτιστη της Β' Γερμανίας

Ο Τάσος Λαγός θα αγωνίζεται του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Λαγός υπογράφει σε νεοφώτιστη της Β' Γερμανίας

Η νέα σελίδα στην καριέρα του Τάσου Λαγού θα αρχίσει την Πέμπτη.

Ο Ελληνας μέσος βρίσκεται στη Γερμανία και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την Βερζεμπέργκερ Κίκερς, ομάδα που ανέβηκε εφέτος στην 2η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ανέβηκε δύο κατηγορίες τα τελευταία χρόνια και οι ιθύνοντές της έχουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον αφού φιλοδοξούν να παίξουν στην Μπουντεσλίγκα και να φτιάξουν καινούργιο γήπεδο.

Ο Λαγός αποχωρεί έτσι από τον Παναθηναϊκό και επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα στη Γερμανία.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ