10η αγ.: Με τη δύναμη της έδρας η Σάλκε (VIDEO)

Η Σάλκε δεν πτοήθηκε από τον τραυματισμό του Γιούλιαν Ντράξλερ στο 4ο λεπτό και με γκολ του Κλάας-Γιαν Χούντελααρ στο 37' ξεπέρασε το εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ, φτάνοντας τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Γκέλζενκιρχεν.

10η αγ.: Με τη δύναμη της έδρας η Σάλκε (VIDEO)

Το ματς άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για την Σάλκε, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Γιούλιαν Ντράξλερ αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό (σ.σ. η συντομότερη εφετινή αλλαγή στην Bundesliga), ωστόσο ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε.

Ο Ατσούτο Ουτσίντα γιόρτασε με μία υπέροχη κούρσα και ασίστ την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Ρομπέρτο ντι Ματέο, ενώ ο Κλάας Γιαν Χούντελααρ σημείωσε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του, ανοίγοντας το σκορ στο 37ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 67ο λεπτό με τους Ραούλ Μπομπαντίγια και Χαλίλ Άλτιντοπ, οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, επιχείρησαν να πετύχουν το δεύτερο γκολ στην κόντρα, ωστόσο αρκέστηκαν σ' εκείνο του Χούντελααρ που τους δίνει ώθηση ενόψει της αναμέτρησης με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σάλκε (4-2-3-1): Φάρμαν, Ουτσίντα, Νόισταντερ, Χέβεντες, Αόγκο, Κίρχοφ, Χέγκερ (84' Φουχς), Τσουπό-Μοτίνγκ (73' Κλέμενς), Μέγερ, Ντράξλερ (4' Ομπάσι), Χούντελααρ.

Άουγκσμπουργκ (4-1-1-3-1): Χιτς, Φερχάεγκ, Κάλσεν-Μπράκερ, Κλάβαν, Μπαμπά, Μπάιερ, Κορ (73' Τόμι), Έσβαϊν (57' Μάταβζ), Άλτιντοπ, Τ. Βέρνερ (83' Καϊουμπί), Μπομπαντίγια.

Σε ρυθμούς twitter

10η αγ.: Με τη δύναμη της έδρας η Σάλκε (VIDEO)

# Ο Γιούλιαν Ντράξλερ αποχωρεί υποβασταζόμενος

# Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην "Βέλτινς Αρένα"

# Ο Ρομπέρτο ντι Ματέο μετρά τρεις εντός έδρας νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου

21:30 Σάλκε - Άουγκσμπουργκ 1-0

(37' Χούντελααρ)

Σάββατο 1 Νοεμβρίου

16:30 Μάιντς - Βέρντερ

16:30 Αμβούργο - Λεβερκούζεν

16:30 Ανόβερο - Άιντραχτ

16:30 Στουτγκάρδη - Βόλφσμπουργκ

19:30 Μπάγερν - Ντόρτμουντ

Κυριακή 2 Νοεμβρίου

16:30 Γκλάντμπαχ - Χόφενχαϊμ

18:30 Κολωνία - Φράιμπουργκ

18:30 Πάντερμπορν - Χέρτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK