11η αγ.: Πρώτη απώλεια βαθμών για Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία σταμάτησε το σερί νικών των Βαυαρών στην Bundesliga. Δείτε το VIDEO.

11η αγ.: Πρώτη απώλεια βαθμών για Μπάγερν

H Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατάφερε να "κόψει" τους πρώτους βαθμούς της Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική βραδιά τον Λούκας Χραντέτσκι, ο οποίος, με εντυπωσιακές αποκρούσεις, κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Παράλληλα, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα αποδείχθηκαν, σε αρκετές περιπτώσεις "φλύαροι" στην τελική προσπάθεια, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να είναι μοιραίος, αφού έχασε τις κλασικότερες ευκαιρίες για γκολ. Παρόλα αυτά, οι Βαυαροί δεν κινδυνεύουν να χάσουν την πρωτοπορία, καθώς βρίσκονται 8 βαθμούς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι συνθέσεις

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Χραντέτσκι, Ιγκνιόφσκι, Τζαμπράνο, Άμπρααμ, Οτσίπκα, Μεντόγεβιτς (77' Ρους), Χασέμπε, Άιγκνερ (88' Ρέιναρτζ), Μάιερ, Στεντέρα (91' Τζάκπα), Σεφέροβιτς

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ (76' Αλάμπα), Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ, Ραφίνια (51' Μίλερ), Αλόνσο, Ρόμπεν, Βιδάλ, Ντόουγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι, Κομάν (65' Αλκάνταρα)

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Παρασκευή (30/10)

Φρανκφούρτη - Μπάγερν 0-0

Σάββατο (31/10)

Σάλκε - Ίνγκολσταντ (16:30)

Άουγκσμπουργκ - Μάιντς

Βέρντερ - Ντόρτμουντ

Κολωνία - Χόφενχαϊμ

Χέρτα - Γκλάντμπαχ

Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν (19:30)

Κυριακή (01/11)

Στουτγκάρδη - Ντάρμσταντ (16:30)

Αμβούργο - Ανόβερο (18:30)

News 24/7

24MEDIA NETWORK