18η αγ.: Η Βόλφσμπουργκ έριξε σε... χειμερία νάρκη την Μπάγερν (VIDEO)

H χειμερινή διακοπή της Bundesliga ολοκληρώθηκε, αλλά η Μπάγερν δεν το... αντιλήφθηκε έγκαιρα, με συνέπεια να χάσει 4-1 από την Βόλφσμπουργκ στην "Φόλκσβαγκεν Αρίνα" και να γνωρίσει την πρώτη της εφετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

18η αγ.: Η Βόλφσμπουργκ έριξε σε... χειμερία νάρκη την Μπάγερν (VIDEO)

Στη σκιά του τραγικού χαμού του Ζούνιορ Μαλαντά, η Βόλφσμπουργκ εκμεταλλεύθηκε τις απουσίες της Μπάγερν (Φρανκ Ριμπερί, Φίλιπ Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ραφίνια) για να φτάσει σε ένα θρίαμβο.

Μόλις στο 4ο λεπτό, έπειτα από εκπληκτική αντεπίθεση, ο Κέβιν ντε Μπράινε έδωσε στον Μπας Ντοστ κι εκείνος άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με εκπληκτικό σουτ.

Η Βόλφσμπουργκ ήταν ασταμάτητη στις αντεπιθέσεις και σε μία εξ αυτών ξανασκόραρε με τον Ντε Μπράινε (στο 53'), προτού ο Νάλντο δώσει έτοιμο γκολ στον Χουάν Μπερνάτ, ο οποίος μείωσε στο 55'.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έριξε στη μάχη τους Μάριο Γκέτσε και Κλαούντιο Πισάρο για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, η Μπάγερν πίεσε, αλλά ο Ντε Μπράινε ήταν εκείνος που έμελλε να ξαναβρεί δίχτυα (ξανά στην αντεπίθεση) και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Ντίτερ Χέκινγκ.

Βόλφσμπουργκ (4-2-3-1): Μπενάλιο, Ροντρίγκες, Νάλντο, Κνόχε, Βιεϊρίνια, Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Καλιγκιούρι (86' Xουντ), Ντε Μπράινε, Πέρισιτς (81' Σάφερ), Ντοστ (83' Μπέντνερ).

Μπάγερν (4-5-1): Νόιερ, Μπερνάτ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Ρόντε (51' Βάιζερ), Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Σβάινσταϊγκερ, Μίλερ (71' Γκέτσε), Ρόμπεν, Λεβαντόβσκι (71' Πισάρο).

Σε ρυθμούς twitter

# Η Μπάγερν δέχθηκε την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου όσα γκολ είχε δεχθεί συνολικά σε όλες του πρώτου γύρου! Η Βόλφσμπουργκ της έχει βάλει τα πέντε από τα οκτώ

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου

21:30 Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν 4-1

(4', 45+2' Ντοστ, 53', 73' Ντε Μπράινε - 55' Μπερνάτ)

Σάββατο 31 Ιανουαρίου

16:30 Σάλκε - Ανόβερο

16:30 Φράιμπουργκ - Άιντραχτ

16:30 Μάιντς - Πάντερμπορν

16:30 Στουτγκάρδη - Γκλάντμπαχ

16:30 Αμβούργο - Κολωνία

19:30 Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου

16:30 Βέρντερ - Χέρτα

18:30 Άουγκσμπουργκ - Χόφενχαϊμ

Διαβάστε ακόμη:

Φόρος τιμής στον Μαλαντά (PHOTOS+VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK