2η αγ.: Πρώτη νίκη για τη... μισή Ντόρτμουντ (VIDEOS)

Η ελλιπέστατη Ντόρτμουντ όχι μόνο συνέχισε την παράδοση που τη θέλει να μην χάνει όταν αγωνίζεται ημέρα Παρασκευή, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ στην "SGL Arena" με 3-2 και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα. Σκόραρε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

2η αγ.: Πρώτη νίκη για τη... μισή Ντόρτμουντ (VIDEOS)

Με αρκετές απουσίες (Ματς Χούμελς, Μάρσελ Σμέλτσερ, Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι, Νούρι Σαχίν, Ιλκάι Γιουντογκάν, Όλιβερ Κιρχ) ταξίδεψε στην Βαυαρία η ανέτοιμη Ντόρτμουντ, ωστόσο ένα τέταρτο ήταν αρκετό για να μπει σε θέση οδηγού.

Το σκορ άνοιξε ο Μάρκο Ρόις στο 11ο λεπτό, έπειτα από υποδειγματικό 1-2 με τον Κέβιν Γκρόσκροϊτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του Γίργκεν Κλοπ με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ρόις.

Η Ντόρτμουντ εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη, ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια πέρασε από την "SGL Arena", με τον Αντριάν Ράμος να σημειώνει το παρθενικό του γκολ ως "Βεστφαλός" και μάλιστα πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

H ουραγός Άουγκσμπουργκ, πάντως, δεν ήταν κακή, αλλά πλήρωσε την επιθετική ανυπαρξία της στο πρώτο ημίχρονο (απείλησε μόνο ο Νίκολα Τζούρτζιτς). Τα γκολ των Ραούλ Μπομπαντίγια και Τιμ Μάταβζ (είχαν περάσει ως αλλαγή) στο 83' και το 89' αντίστοιχα άγχωσαν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι λίγο έλειψε να πληρώσουν την αμυντική αδράνεια του τελευταίου δεκαλέπτου και την αδυναμία να εκμεταλλευθούν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο δεύτερο μέρος.

Άουγκσμπουργκ (4-1-4-1): Χιτς, Φερχάεγκ, Κάλσεν Μπράκερ, Κλάβαν, Μπαμπά, Μπάιερ, Φόιλνερ (69' Μάταβζ), Πάρκερ (61' Μπομπαντίγια), Αλτιντόπ, Βέρνερ, Τζούρτζιτς (82' Κορ).

Ντόρτμουντ (4-1-2-1-2): Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ, Κελ, Μεχιταριάν, Γιόγιτς (64' Μπέντερ), Ρόις (87' Ρόις), Γκρόσκροϊτς (73' Ράμος), Ομπαμεγιάνγκ.

Το 0-1 από τον Μάρκο Ρόις:

Το 0-2 από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο:

Το 0-3 από τον Ράμος:

Το 1-3 από τον Μπομπαντίγια:

Το 2-3 από τον Μάταβζ:

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 29 Αυγούστου

21:30 Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ 2-3

(83' Μπομπαντίγια, 89' Μάταβζ - 11' Ρόις, 14' Παπασταθόπουλος, 78' Ράμος)

Σάββατο 30 Αυγούστου

16:30 Λεβερκούζεν - Χέρτα

16:30 Αμβούργο - Πάντερμπορν

16:30 Στουτγκάρδη - Κολωνία

16:30 Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ

16:30 Βέρντερ - Χόφενχαϊμ

19:30 Σάλκε - Μπάγερν

Κυριακή 31 Αυγούστου

16:30 Μάιντς - Ανόβερο

18:30 Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ

Διαβάστε ακόμη:

Σκόραρε ο Σωκράτης (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK