Άνω-κάτω η Ντόρτμουντ με το ταξίδι του Ομπαμεγιάνγκ!

O Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ "πετάχτηκε" στη Βαρκελώνη στο διάστημα της διακοπής για μίνι διακοπές και η Ντόρτμουντ του έδειξε πως η περίοδος ανοχής τελείωσε... Διαβάστε το story.

Real Madrid's Sergio Ramos, left, and Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang, right, challenge for the ball during the Champions League group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid CF in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Real Madrid's Sergio Ramos, left, and Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang, right, challenge for the ball during the Champions League group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid CF in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Δράση στα πρωταθλήματα δεν είχαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε λόγω των αγώνων των εθνικων ομάδων, παρόλα αυτά η Ντόρτμουντ "κατόρθωσε" να γίνει άνω-κάτω.

Υπάρχει βέβαια υπεύθυνος και αυτός είναι το μεγάλο αστέρι της Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος την... κοπάνησε για λίγες ημέρες και πετάχτηκε στην Βαρκελώνη για να κάνει μίνι διακοπές με την σύντροφό του και τον αδερφό του, αφήνοντας μάλιστα τα ίχνη του διαφόρων φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

Άνω-κάτω η Ντόρτμουντ με το ταξίδι του Ομπαμεγιάνγκ!

Οι Βεστφαλοί όμως του είχαν απαγορεύσει το ταξίδι (είχε υποπέσει σε αντίστοιχο παράπτωμα και το 2016 πηγαίνοντας στο Μιλάνο...) και έτσι δεν είχαν άλλη επιλογή από τον να τον τιμωρήσουν, αφήνοντας τον εκτος αποστολής από το ματς με την Στουτγκάρδη.

Όπως αναφέρουν αρκετά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, κάποιοι στην Μπαρτσελόνα χαμογελούν διάπλατα με αυτήν την εξέλιξη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK