Παρέμεινε στην Bundesliga η Άιντραχτ

H Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε με 1-0 της Νυρεμβέργης εκτός έδρας και σε συνάρτηση με το 1-1 του πρώτου αγώνα πανηγύρισε την παραμονή στην Bundesliga. "Χρυσός σκόρερ" για τους φιλοξενούμενος ο Χάρις Σεφέροβιτς.

Παρέμεινε στην Bundesliga η Άιντραχτ

Στην Bundesliga θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία επικράτησε με 1-0 της Νυρεμβέργης εκτός έδρας στα μπαράζ παραμονής. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ, αφού οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει τους χώρους και επιχειρούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση. Οι παίκτες της Νυρεμβέργης είχαν ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν, αφού το 0-0 τους έδινε το εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας.

Παρέμεινε στην Bundesliga η Άιντραχτ

Η εικόνα το δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε, με την Άιντραχτ να πιέζει για το πολυπόθητο γκολ. Τελικά, η πίεση απέδωσε καρπούς, αφού στο 66' ο Χάρις Σεφέροβιτς άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ράφαελ Σάφερ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξεπεράσουν την... ψυχρολουσία και πίεσαν για την ισοφάριση προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της ανόδου, όμως η Άιντραχτ άντεξε το "σφυροκόπημα" και πανηγύρισε την παραμονή στην Bundesliga!

Νυρεμβέργη (4-4-2): Σάφερ, Μπρέτσκο, Μαργκράιτερ, Μπούλτουις, Σέπσι (84' Χόφλαντ), Πέτρακ (74' Γκίσλασον), Μπέχρενς, Κερκ (74' Μπλουμ), Λάιμπολντ, Μπούργκσταλερ, Φίλκρουγκ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (4-2-3-1): Χράντεκι, Τσάντλερ (69' Ιγκνιόγσκι), Άμπραχαμ, Σαμπράνο, Οτσίπκα, Χασέμπε, Χούτσκι, Μπεν Χατίρα (58' Μάιερ), Γκατσίνοβιτς, Στεντέρα (11' Φαμπιάν), Σεφέροβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK