Αποδέχτηκε την ποινή και παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Χένες

Ο Ούλι Χένες έκανε γνωστή την απόφασή του να αποδεχτεί την ποινή φυλάκισης τριάμισι ετών για φοροδιαφυγή ύψους 27.200.000 ευρώ που του επιβλήθηκε και να παραιτηθεί από την προεδρία της Μπάγερν, όπως αναμενόταν.

Αποδέχτηκε την ποινή και παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Χένες

Την απόφασή του να μην ασκήσει έφεση στην ποινή φυλάκισης 3,5 ετών που του επιβλήθηκε από το Β' Περιφερειακό Δικαστήριο του Μονάχου για φοροδιαφυγή ύψους 27.200.000 ευρώ. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των Βαβαρών ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, την παραίτησή του από την προεδρία της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

"Μετά από συζητήσεις με την οικογένειά μου, αποφάσισα να αποδεχτώ την απόφαση του δικαστηρίου του Μονάχου για την ποινή φυλάκισής μου. Έδωσα εντολή στους δικηγόρους μου να μην ασκήσουν έφεση, κάτι που αποτελεί για μένα ζήτημα ακεραιότητας και ευθύνης. Η φοροδιαφυγή ήταν για μένα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου και πρέπει να αποδεχτώ τις συνέπειες.

Επιπροσθέτως, παραιτούμαι από τη θέση του προέδρου της Μπάγερν και του επικεφαλής των μετόχων. Θέλω να μην διασφαλίσω πως δεν θα υποστεί κανένα κακό ο σύλλογος. Η Μπάγερν είναι το έργο όλης μου της ζωής και θέλω να παραμείνει έτσι. Θα μείνω στο πλευρό αυτού του σπουδαίου συλλόγου και των ανθρώπων του με κάθε άλλο τρόπο, για όσο ζω. Ευχαριστώ τους φίλους μου και τους φίλους της Μπάγερν από καρδιάς για τη συμπαράστασή τους", ήταν οι δηλώσεις του Χένες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK