Αποθέωση στο "αντίο" του Πισάρο

Πάνω από 75.000 φίλοι της Μπάγερν Μονάχου που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Αλιάντς Αρένα" το βράδυ του Σαββάτου (29/8) για την αναμέτρηση κόντρα στη Λεβερκούζεν, σηκώθηκαν όρθιοι για να αποχαιρετήσουν τον Κλαούντιο Πισάρο που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Αποθέωση στο "αντίο" του Πισάρο

Παρελθόν αποτελεί από τη Μπάγερν Μονάχου ο Κλαούντιο Πισάρο. Ο 36χρονος πλέον Περουβιανός επιθετικός έκλεισε και τη δεύτερη θητεία του στο βαυαρικό σύλλογο και οι οπαδοί της ομάδας τον αποχαιρέτησαν με τον τρόπο που άρμοζε.

Πάνω από 75.000 φίλαθλοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (39/8) στις εξέδρες του "Αλιάντς Αρένα" για την αναμέτρηση κόντρα στη Λεβερκούζεν (1-0) και λίγο πριν αρχίσει το ματς σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τον Πισάρο, ο οποίος βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες του.

Συνολικά ο Κλαούντιο Πισάρο αγωνίστηκε 9 χρόνια στην Μπάγερν Μονάχου. Μια εξαετία από το 2001 έως το 2007 και άλλα τρία χρόνια από το 2012 μέχρι και το καλοκαίρι του 2015. Σημείωσε πάνω από 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπάγερν και πανηγύρισε δεκαεπτά τίτλους! Πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην -μεγάλη- καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη:

3η αγ.: Η Μπάγερν το πρώτο ντέρμπι

News 24/7

24MEDIA NETWORK