Αυτοί "έφαγαν" τον... ερασιτέχνη Αντσελότι!

Μεγάλη ανταρσία στην Μπάγερν Μονάχου πολύ πριν η διοίκηση αποφασίσει την καρατόμηση του Κάρλο Αντσελότι. Τρεις ποδοσφαιριστές άρχισαν το "θάψιμο" του Ιταλού προπονητή, ο οποίος είχε συνολικά πέντε "εχθρούς" στα αποδυτήρια.

Bayern's head coach Carlo Ancelotti and the players celebrate winning the German soccer champion title after the Bundesliga soccer match against VfL Wolfsburg in Wolfsburg, Germany, Saturday, April 29, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Bayern's head coach Carlo Ancelotti and the players celebrate winning the German soccer champion title after the Bundesliga soccer match against VfL Wolfsburg in Wolfsburg, Germany, Saturday, April 29, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν είχε τον έλεγχο των αποδυτηρίων της Μπάγερν Μονάχου κι αυτό γίνεται εξαιρετικά ξεκάθαρο από το δημοσίευμα του "Kicker" που αναφέρει ότι οι παίκτες... χλεύαζαν τον Ιταλό κόουτς για τις προπονήσεις του, κανόνιζαν δικές τους προπονήσεις, ενώ μία τριάδα ποδοσφαιριστών επισκέφθηκε τα ανώτερα κλιμάκια του κλαμπ και συγκεκριμένα τον Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε με απώτερο σκοπό να "φάνε" τον Αντσελότι.

Συνολικά, πέντε ήταν οι παίκτες που έκαναν... πόλεμο στον πρώην προπονητή τους εντός των αποδυτηρίων και σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για τους Μπόατενγκ, Ρόμπεν, Μίλερ, Νόιερ και ψάχνουμε τον πέμπτο της παρέας του οποίου το όνομα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Αυτοί που πήγαν στον CEO της Μπάγερν ήταν οι Νόιερ, Μίλερ και Μπόατενγκ καταλογίζοντας στον Ιταλό παιδικές προπονήσεις και στο τιμ του προπονήσεις... τραγωδία, εντελώς πρόχειρες που έκαναν κακό στη φυσική κατάσταση των παικτών.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος της βαυαρικής ομάδας, Ούλι Χένες είχε δηλώσει ότι ο Αντσελότι είχε πέντε... πολέμιους του στα αποδυτήρια, χωρίς όμως να τους ονοματίσει.

Πάντως, και χωρίς τον "Καρλίτο" η Μπάγερν έδειξε τεράστιες αδυναμίες με τον Σανιόλ στον πάγκο της, χάνοντας την ευκαιρία να κερδίσει την Χέρτα που ισοφάρισε το κατά της 2-0 σε 2-2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK