Αυτοί είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του Αντσελότι (poll)

Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί ήδη παρελθόν από την Μπάγερν και ήδη τρία+ένα ονόματα προπονητών φαντάζουν ως τα απόλυτα φαβορί για τον πάγκο των Βαυαρών. Δείτε ποιοι είναι και ψηφίστε εκείνον που πιστεύετε πως θα προσληφθεί.

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του Αντσελότι (poll)

Το κοινό της Μπάγερν είναι απαιτητικό και μαζί οι άνθρωποι της διοίκησης που δεν αρκούνται απλά στους τίτλους, αλλά θέλουν να βλέπουν και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν συνέβη με τον Κάρλο Αντσελότι στα ηνία των Βαυαρών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να απολυθεί την Πέμπτη (28/9)!

Ήδη στην Γερμανία έχουν ξεκινήσει οι φήμες για τους πιθανούς αντικαταστάτες του και συγκεκριμένα τέσσερα ονόματα φαίνεται πως βρίσκουν... σύμφωνα σχεδόν όλα τα ΜΜΕ.

Τόμας Τούχελ (πρώην Ντόρτμουντ), Ραλφ Χάσενχουτλ (Λειψία), Tζούλιαν Νάγκελσμαν (Χόφενχαϊμ) και Γιούργκεν Κλοπ (Λίβερπουλ) είναι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν, όμως δεν έχουν όλοι τις ίδιες πιθανότητες να καθίσουν στον πάγκο της Μπαγερν για... ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, πάντως, υπάρχει και το ενδεχόμενο μέχρι το τέλος της περιόδου να παραμείνει κάποιος υπηρεσιακός και από τη νέα περίοδο να έρθει ένας από τους τέσσερις που αναφέραμε.

Όπως και να έχει η γνώμη σας μετράει. Πείτε μας ποιος πιστεύετε πως θα καθίσει στο τέλος στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK