Δεν έχει ξαναγίνει: 5 γκολ ο Λεβαντόφσκι σε 9 λεπτά!

Απίστευτα πράγματα στο Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 46ο λεπτό και βρήκε δίχτυα πέντε φορές μέσα σε εννέα λεπτά! Δείτε τα γκολ σε VIDEOS.

Δεν έχει ξαναγίνει: 5 γκολ ο Λεβαντόφσκι σε 9 λεπτά!

Απίστευτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο ματς με της Μπάγερν με την Βόλφσμπουργκ στην "Αllianz Αrena". Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με γκολ του Καλιγκιούρι, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να φανταστούν αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε και πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο ημίχρονο. Μόλις συμπληρώθηκαν 50 λεπτά αγώνα άρχισε να... πυροβολεί και δεν τον προλαβαίναμε!

Στο 51' ισοφάρισε για τους Βαυαρούς, στο 52' έκανε το 2-1, στο 55' το 3-1, στο 57' το 4-1 και στο 60' έγραψε με γκολάρα το 5-1!

Συγκεκριμένα ο Πολωνός φορ σκόραρε στο 50:40, στο 51:40, στο 54:01, στο 56:21 και στο 59:38. Χρειάστηκε δηλαδή λιγότερα από εννέα λεπτά για το επικό αυτό κατόρθωμα.

Δείτε σε VIDEOS τα 5 γκολ του Λεβαντόφσκι!

Και φυσικά η αντίδραση του Πεπ Γκουαρδιόλα...

Αυτή ήταν η γρηγορότερη επίτευξη 5 γκολ στην Bundesliga, τις αναμετρήσεις της οποία βλέπουμε αποκλειστικά στον ΟTE TV.

Παράλληλα, κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί ξανά ούτε σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία.

Η καλύτερη παράσταση της καριέρας του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν τα 4 γκολ που είχε σημειώσει στον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο το 2013, φορώντας τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Το αποψινό κατόρθωμά του όμως δύσκολα θα ξεχαστεί...

Διαβάστε εδώ τι έγινε στο ματς.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Νόιερ βγήκε μέχρι το κέντρο!

Τα κορυφαία tweets για τα 5 γκολ του Λεβαντόφσκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK