Εφιάλτες με τον Ρονάλντο βλέπει η Μπάγερν!

Πέντε γκολ είναι αυτά και δεν ξεχνιούνται εύκολα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφήνιασε απέναντι στην Μπάγερν, και οι Βυαροί δεν μπορούν να ξεχάσουν το... κακό που τους έκανε. Σε σημείο που τα έβαλαν και με το Twitter (PHOTO).

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Μέχρι το παιχνίδι των προημιτελικών με την Μπάγερν πολλοί κατέκριναν την φόρμα του Ρονάλντο, αφού είχε να σκοράρει από τους ομίλους του Champions League. Ο 32χρονος όχι μόνο σκόραρε, αλλά σεληνιάστηκε βλέποντας το κόκκινο της Μπάγερν με αποτέλεσμα να παραβιάσει πέντε φορές την εστία του Μάνουελ Νόιερ!

Οι Βαυαροί... πήραν βαριά την ήττα και πόσω μάλλον τα πέντε γκολ του "CR7" και φαίνεται πως ακόμα και το twitter τους πήρε χαμπάρι. Το διάσημο μέσο κοινωνικού δικτύου, δίνει συχνά προτάσεις στους χρήστες για νέους followers.

Και μία από τις προτάσεις στο επίσημο λογαριασμό της Μπάγερν, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους Γερμανούς να ανεβάζουν το στιγμιότυπο και να γράφουν "αλήθεια twitter;", δείχνοντας εμφανώς την αγανάκτησή τους.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK