Επιβεβαίωσε ο Γκουαρδιόλα: "Επρεπε να μείνει στα αποδυτήρια αλλά..."

H παραδοχή του Πεπ Γκουαρδιόλα για το επεισόδιο με μέλη του ιατρικού τιμ της Μπάγερν είναι γεγονός.

Επιβεβαίωσε ο Γκουαρδιόλα: "Επρεπε να μείνει στα αποδυτήρια αλλά..."
PHOTOGRAPH: PATRIK STOLLARZ/AFP/

O Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε με τον πιο απόλυτο τρόπο το δημοσίευμα της Bild σύμφωνα με το οποία είχε καυγά με μέλη του ιατρικού τιμ της Μπάγερν.

Οπως ήταν λογικό στη συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα με την Ινγκολσταντ (στον οποίο η Μπάγερν εκτός συγκλονιστικού απρόπτου θα επικυρώσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στη Γερμανία) ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε σχετικά.

Απάντησε τα εξής: "Αυτά τα πράγματα πρέπει να μένουν στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω ποιος ήταν, ούτε και έχω το χρόνο για να σας το πω. Αλλά αυτό αφορά το σύλλογο και όχι εμένα.

Ο Γκουαρδιόλα προχώρησε επίσης και σε μίνι αποτίμηση της πορείας του στην Μπάγερν: "Αν σκέφτονται ότι απέτυχα, θα γράψουν ότι απέτυχα. Πρέπει να το αποδεχθώ. Αν η αποτίμηση της θητείας του στην Μπάγερν γίνεται με βάση το αν κατέκτησα το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε έχω αποτύχει. Και αν ο κόσμος το σκέφτεται, πρέπει να το αποδεχτώ.

Εγώ πάντως ήμουν ευτυχισμένος εδώ, έκανα πολλά, πάλεψα. Ηξερα ότι δεν θα μπορούσα να κάνω περισσότερα από τον Χάινκες. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και κόντρα στην Ατλέτικο κάναμε ότι μπορούσαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK