Έριξε "χυλόπιτα" σε Ίντερ λόγω... Γιουβέντους!

Η Ίντερ ήταν έτοιμη να καταθέσει σούπερ πρόταση στην Μπάγερν για να κάνει δικό της τον Αρτούρο Βιδάλ όμως προσγειώθηκε ανώμαλα όταν άκουσε το ηχηρό "όχι" του Χιλιανού άσου!

Chile's Arturo Vidal faces Germany's Joshua Kimmich, left, during the Confederations Cup final soccer match between Chile and Germany, at the St.Petersburg Stadium, Russia, Sunday July 2, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Chile's Arturo Vidal faces Germany's Joshua Kimmich, left, during the Confederations Cup final soccer match between Chile and Germany, at the St.Petersburg Stadium, Russia, Sunday July 2, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP

Απίστευτο και όμως... ιταλικό! Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε βάλει στο στόχαστρο τον Αρτούρο Βιδάλ και η διοίκηση της Ίντερ ήταν αποφασισμένη να κάνει τρελή πρόταση ύψους 57.000.000 στην Μπάγερν Μονάχου για να τον κάνει δικό της όμως το εντυπωσιακό είναι πως έμεινε με την όρεξη αφού εισέπραξε ένα ηχηρό "όχι" πριν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Βαυαρούς.

Το εντυπωσιακό είναι πως η αρνητική απάντηση δεν δόθηκε από τους πρωταθλητές Γερμανίας αλλά από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, με την εφημερίδα της Χιλής "El Mercurio" να αποκαλυπτει πως ο 31χρονος άσος της "roja" απέρριψε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στους "νερατζούρι" μόνο και μόνο επειδή στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Γιουβέντους...

Η κόντρα των δύο αυτών παραδοσιακών δυνάμεων της Serie A φαίνεται πως δεν είναι απλή υπόθεση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK