Έβγαλε στη σέντρα τον Λαμ η Μπάγερν

Αιφνιδιάστηκαν οι άνθρωποι της Μπάγερν από το ξαφνικό "αντίο" του Φίλιπ Λαμ στην ενεργό δράση και έβγαλαν δήλωση... καρφί κατά του παίκτη και του εκπροσώπου του! "Μείναμε έκπληκτοι από τη στάση του", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Έβγαλε στη σέντρα τον Λαμ η Μπάγερν
philipp lahm

Την Τρίτη (7/2) η BILD αποκάλυψε πως ο αρχηγός της Μπάγερν, Φίλιπ Λαμ, στο τέλος της περιόδου θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Μία είδηση που ξάφνιασε πολλούς ανά τον κόσμο, μα πάνε απ' όλα τον σύλλογο από την Βαυαρία.

Όλοι υπέθεσαν ( μαζί και οι διοικούντες της Μπάγερν) πως ο παίκτης θα συνέχιζε από άλλο πόστο, όμως όπως φαίνεται ο 33άχρονος άσος τους άφησε... ξερούς, λέγοντας πως δεν ενδιαφέρεται γι' αυτό το πόστο.

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε έβγαλε στη σέντρα τον παίκτη!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του στο σάιτ της Μπάγερν:

"Η διοίκηση της Μπάγερν είναι έκπληκτη με την τακτική του Φίλιπ Λαμ και του εκπροσώπου του. Εγώ (Ρουμεντίγκε) και ο Ούλι Χένες εδώ και αρκετούς μήνες είχαμε εποικοδομητικό διάλογο με τον Λάμ για το ενδεχόμενο να αναλάβει ως τεχνικός διευθυντής στον σύλλογο. Στο τέλος της περασμέν\ης εβδομάδας, ο παίκτης μας ενημέρωσε πως δεν ενδιαφέρεται για αυτό το ρόλο και πως θέλει να τερματιστεί πρόωρα το συμβόλαιο του, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Μέχρι χθες υποθέσαμε πως θα βγει ανακοίνωση τόσο από τον παίκτη όσο και από την ομάδα. Ο Λαμ υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν για πάνω από μία δεκαετία. Είμαστε σίγουροι πως ο αρχηγός μας θα επικεντρωθεί πλήρως στην ομάδα και τους δύσκολους αγώνες που έρχονται σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η πόρτα θα παραμείνει πάντα ανοιχτή για τον Φίλιπ στην Μπάγερν.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK