Γκουαρδιόλα: "Εδώ και τον επόμενο χρόνο"

Με μία πολύ διπλωματική ατάκα ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να φύγει από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου πριν από το καλοκαίρι του 2016, καθώς θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του.

Γκουαρδιόλα: "Εδώ και τον επόμενο χρόνο"

Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του Πολ Σκόουλς που ήθελαν τον Γκουαρδιόλα να βρίσκεται ένα βήμα πριν μακριά από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Ισπανός έδωσε την δική του απάντηση.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τον επαναληπτικό αγώνα της Τρίτης (21/4) για τα προημιτελικά του Champions League κόντρα στον Πόρτο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν αφοπλιστικός, όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο των Βαυαρών.

"Το μέλλον μου είναι, Τετάρτη ρεπό, Πέμπτη προπόνηση και φυσικά τον επόμενο χρόνο εδώ. Αυτό είναι το μέλλον μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται μία "ανάσα" από την κατάκτηση της Bundesliga και παράλληλα βρίσκεται και στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Γερμανίας, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ.

Ο διακαής πόθος όμως των "νταμπλούχων" Γερμανίας, είναι το Champions League και το τρεμπλ σύμφωνα με τα λόγια του 44χρόνου προπονητή: " "Ξέρω σε ποια ομάδα είμαι και γνωρίζω ότι δεν είναι αρκετό να κερδίσω το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μόνο το τρεμπλ είναι αρκετό για έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα ή η Μπάγερν. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ μαζί με αυτούς τους παίκτες".

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη Σκόουλς: "Νέος προπονητής της Σίτι ο Γκουαρδιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK