Γκουαρδιόλα: "Ο αποκλεισμός από την Μπαρτσελόνα μία από τις καλύτερες στιγμές μου"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένας άνθρωπος που λέει ανοιχτά τη γνώμη του χωρίς να φοβάται τις συνέπειες.

Γκουαρδιόλα: "Ο αποκλεισμός από την Μπαρτσελόνα μία από τις καλύτερες στιγμές μου"

Αυτό έπραξε και τώρα όταν είπε ότι μία από τις καλύτερες στιγμές του στον πάγκο της Μπάγερν ήταν ο... αποκλεισμός από την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Καταλανός τεχνικός έσπευσε να εξηγήσει: "Αυτή η ήττα, ναι, είναι μία από τις καλύτερες στιγμές μου. Γιατί ξέρω πολύ καλά ότι οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα για τη φανέλα που φορούσαν!"

Ο Γκουαρδιόλα τόνισε εν συνεχεία ότι είναι πολύ δύσκολο να πείσει τους παίκτες του ότι δεν έχουν κατακτήσει ακόμα την Μπουντεσλίγκα αν και έχουν κάνει 10 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ