Η μεταγραφή των ονείρων του Λεβαντόβσκι μπορεί να γίνει πραγματικότητα

Από μικρός ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ονειρευόταν να αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Αυτό το όνειρο μπορεί σύντομα να γίνει πραγματικότητα. Εκείνος θέλει, μένει να τον βοηθήσει και η Ρεάλ.

Η μεταγραφή των ονείρων του Λεβαντόβσκι μπορεί να γίνει πραγματικότητα
Lewandowski

Οι σχέσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη Μπάγερν Μονάχου δείχνουν πως έχουν διαταραχθεί με αποτέλεσμα, όπως αποκαλύπτει η ισπανική "AS", ο Πολωνός επιθετικός να έχει ο ίδιος ζητήσει από τους ατζέντηδές του να κινήσουν τις διαδικασίες για μεταγραφή. Όχι όπου κι όπου όμως, αλλά στο σύλλογο των ονείρων του όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο ίδιος, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στα 29 του νιώθει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία να κάνει πράξη το παιδικό του όνειρο και να αγωνιστεί με την λευκή φανέλα των Μαδριλένων στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Το θέμα όμως είναι πως η Ρεάλ δύσκολα αγοράζει παίκτες κοντά ή πάνω από τα 30 χρόνια. Κι εκεί είναι που πρέπει να... δώσουν μάχη οι μάνατζερ του Πολωνού.

Το ιδανικό σενάριο για εκείνον θα ήταν να πετύχει στο Champions League τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα ως αντιπάλους και να κάνει (για ακόμη μια φορά) το ματς της ζωής του, προκειμένου να πείσει τους "μερένγκες". Ίσως βέβαια η τρελή του επιθυμία να αγωνιστεί στην ομάδα "κερδίσει" τους φιλάθλους και πιέσουν και εκείνοι για μια τέτοια μεταγραφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK