Η τρελή βουτιά του Χούμελς που εξόργισε τους Γερμανούς

Ο Ματς Χούμελς ανέβασε video όπου πηδάει από μπαλκόνι σε πισίνα και έκανε θραύση στα social media, όμως προκάλεσε και την έντονη αντίδραση των ανθρώπων της γερμανικής ομοσπονδίας... Δείτε το λόγο!

In this May 20, 2017 photo, Bayern soccer player Mats Hummels, left, and his wife Cathy Hummels take a selfie with the Championships trophy during the FC Bayern Munich  Championships party at Postpalast hotel in Munich, Germany. (Alexander Hassenstein/Pool Photo via AP)
In this May 20, 2017 photo, Bayern soccer player Mats Hummels, left, and his wife Cathy Hummels take a selfie with the Championships trophy during the FC Bayern Munich Championships party at Postpalast hotel in Munich, Germany. (Alexander Hassenstein/Pool Photo via AP) AP

Μετά το 2-0 της Μπάγερν Μονάχου επί της Βέρντερ Βρέμης στην Bundesliga ο Ματς Χούμελς θέλησε να δώσει λίγες ημέρες off στον εαυτό του ενόψει των υποχρεώσεών του με την εθνική Γερμανίας, όμως το... παράκανε.

\Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια μίνι διακοπών του στην Κροατία ανέβασε video με βουτιά στην πισίνα από... μπαλκόνι, με σχεδόν 350.000 followers να του κάνουν like αλλά τους ανθρώπους της γερμανικής ομοσπονδίας να εκφράζουν με κομψό τρόπο τη δυσαρέσκειά τους πριν από τα ματς με Τσεχία και Νορβηγία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

"Θα ήταν χειρότερα τα πράγματα αν είχε πέσει με το κεφαλι. Δεν είμαστε αστυνομία των social media, όμως θα πρέπει οι παίκτες να αποτελούν και πρότυπα", δήλωσε ο τιμ μάνατζερ της Γερμανίας, Όλιβερ Μπίρχοφ, με τον Χούμελς πάντως να μην δείχνει να "σκάει".

\Άλλωστε όπως έγραψε και στο Instagram για την βουτιά του: "Μοιάζει πιο θεαματική απ'ότι ήταν πράγματι".

Photo Credits: Alexander Hassenstein/Pool Photo via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK