Κρατάει Χάινκες μέχρι να... ξεκουραστεί ο Λεβ

Η "Bild" δίνει μία νέα διάσταση στη διάθεση της Μπάγερν να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Γιουπ Χάινκες. Γιατί το γερμανικό κλαμπ επιθυμεί να "ξεκουράσει" τον Γιόακιμ Λεβ μέχρι να είναι έτοιμος να αναλάβει τους Βαυαρούς. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Κρατάει Χάινκες μέχρι να... ξεκουραστεί ο Λεβ

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα υπάρχει... κόλπο πίσω από την επιμονή της Μπάγερν να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Γιουπ Χάινκες μέχρι το 2019.

Οι Βαυαροί θέλουν να μετατρέψουν την "έκτακτη ανάγκη", δηλαδή τον Χάινκες σε μόνιμο προπονητή, καθώς έτσι θα πετύχουν να πείσουν τον Γιοακίμ Λεβ να αναλάβει τους πολυπρωταθλητές Γερμανίας!

Κρατώντας μέχρι το 2019 τον Χάινκες, στοχεύουν να ξεκουράσουν για έναν χρόνο τον Λεβ, έπειτα από το Μουντιάλ της Ρωσίας, και στη συνέχεια να αποσπάσουν θετική απάντηση στην πρόταση που θα του κάνουν για να αναλάβει το βαυαρικό κλαμπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεβ δεσμεύεται με τα "πάνσερ" μέχρι το 2020, ωστόσο, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στη Γερμανία, θέλει να σταματήσει και να ξεκουραστεί κατόπιν της δωδεκαετούς παρουσίας του στον πάγκο.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

News 24/7

24MEDIA NETWORK