Μήνυμα Σβάινσταϊγκερ για αδικοχαμένο θαυμαστή του

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ συνδέθηκε, ακούσια, με μία τραγική υπόθεση, μέσω της οποίας φρόντισε να επιδείξει το κοινωνικό του πρόσωπο.

Μήνυμα Σβάινσταϊγκερ για αδικοχαμένο θαυμαστή του

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, έξι νεαροί Ιρλανδοί σκοτώθηκαν, όταν το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος στο Μπέρκλεϊ κατέρρευσε. Ένας εκ των αδικοχαμένων ήταν μεγάλος θαυμαστής του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ...

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου ανάρτησε στο Facebook μία περυσινή φωτογραφία του με τον Νικολάι Σούστερ (σ.σ. τη βρήκε μέσω ενός ατόμου από τον κύκλο του νεαρού Ιρλανδού).

"Τα νέα με στεναχώρησαν πολύ. Εύχομαι περισσή δύναμη γι' αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάς εσύ (σ.σ. το πρόσωπο που έστειλε τη φωτογραφία στον Σβάινσταϊγκερ), η οικογένεια και οι συγγενείς του Νικ. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες όλων των θυμάτων", ήταν το μήνυμα του "Σβάινι" στο Facebook.

 

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ