Μπάγερν, πόσα θες να μας τρελάνεις;

Μέχρι το 83ο λεπτό η Μπάγερν Μονάχου έχανε με 4-2 από την Λειψία και όλα έδειχναν πως θα έφευγε με σκυμμένο το κεφάλι. Αμ δε! Όχι μόνον ισοφάρισε στο 91', αλλά έφυγε με το εντυπωσιακό 5-4 στην τελευταία φάση του αγώνα (VIDEO).

Team FC Bayern Munich celebrate after scoring a goal during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Bayern Munich in Leipzig, Germany, Saturday, May 13, 2017. Munich won by 5-4 .(AP Photo/Jens Meyer)
Bayern Munich AP

Βαθμολογικά το παιχνίδι ήταν αδιάφορο, αφού η Μπάγερν έχει εξασφαλίσει από τώρα το πρωτάθλημα, ενώ η Λειψία τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη περίοδο.

Όταν μιλάμε για Γερμανούς όμως, δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι. Έτσι όσοι τυχεροί παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα χόρτασαν από ποδόσφαιρο. Η Λειψία προηγήθηκε δυο φορές με δυο γκολ διαφορά. Στο 83ο λεπτό, μάλιστα, το σκορ ήταν 4-2!

Η παρέα των Μίλερ, Ρόμπεν και Λεβαντόφσκι δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. 4-3 στο 84ο λεπτό, 4-4 στο 91ο και 4-5 στο 94' με απίστευτο κούρσα του Ρόμπεν!

Πάντως δεν πήγαν όλα καλά στο στρατόπεδο των Βαυαρών, αφού στο 44ο λεπτό ο Φρανκ Ριμπερί αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος! Άτυχος ξανά ο Γάλλος άσος.

AP Photo/Jens Meyer

News 24/7

24MEDIA NETWORK