Ο Μίλερ βρήκε θέση χωρίς να το θέλει στη PHOTO της χρονιάς!

H Μπάγερν ξεκίνησε με τριάρα το 2018 στην Bundesliga ωστόσο όλα τα λεφτά από τον αγώνα της στο Λεβερκούζεν ήταν μία φωτογραφία που αγγίζει τα όρια του... φανταστικού!

Bayern's Thomas Mueller celebrates his oepning goal during the Telekom Cup soccer final between Bayern Munich and Werder Bremen at the Borussia Park in Moenchengladbach, Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Thomas Mueller celebrates his oepning goal during the Telekom Cup soccer final between Bayern Munich and Werder Bremen at the Borussia Park in Moenchengladbach, Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το εμπόδιο της Λεβερκούζεν του Παναγιώτη Ρέτσου (έμεινε στον πάγκο) αποδείχτηκε μικρό για την Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε 3-1 στο πρώτο της παιχνίδι για το 2018 το βράδυ της περαμένης Παρασκευής και διατήρησε διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.

Ωστόσο στο ματς των φοβερών και τρομερών Βαυαρών του Γιουπ Χάινκες, αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων στα social media δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήταν άκρως φυσιολογικό αλλά μία εικόνα που έγινε viral μέσω διαδικτύου.

Ο Μίλερ βρήκε θέση χωρίς να το θέλει στη PHOTO της χρονιάς!

Σε αυτήν βλέπουμε σε πρώτο πλάνο τον Τόμας Μίλερ που όμως είναι το διακοσμητικό στοιχείο στην φωτογραφία, κοινώς η γαρνιτούρα. Εκεί που εστίασαν όλοι ήταν στο βάθος, στις εξέδρες, με έναν οπαδό της Μπάγερν Μονάχου να "συλλαμβάνεται" να παίρνει τηλέφωνο χρησιμοποιώντας αντί για το κινητό ένα... ΠΑΠΟΥΤΣΙ!

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του δευτέρους μέρους όταν ο άσος της Μπάγερν πήγαινε προς την πλάγια γραμμή για να εκτελέσει πλάγιο άουτ, με τους χρήστες των social media να αποθεώνουν τον άνθρωπο που έγραψε ιστορία στην "Μπάι Αρίνα".

Λέτε να είχε σήμα και να έπιασε γραμμή;

News 24/7

24MEDIA NETWORK