Ρουμενίγκε: "Συζητάμε την απόκτηση του Ρόις"

Ακόμα ένα αστέρι της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει σκοπό να αποκτήσει η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Ρουμενίγκε: "Συζητάμε την απόκτηση του Ρόις"
2014 GETTY IMAGES

Οι Βαυαροί τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αποδυναμώσει σε μεγάλο βαθμό την "μισητή" αντίπαλο, μετά την απόκτηση των Μάριο Γκέτσε και Ρόμπερτ Λεφαντόφσκι, οι οποίοι αποτελούσαν βαρόμετρα για την γερμανική ομάδα.

Ο Γκέτσε παραδέχθηκε την Κυριακή (19/10), πως θα ήθελε να υπάρξει και πάλι συμπαίκτης με τον Μάρκο Ρόις και λίγες ώρες αργότερα ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ρουμενίγκε, επιβεβαίωσε τις φήμες πως υπάρχει πρόθεση από την ομάδα του Μονάχου να αποκτήσουν τον 25χρονο επιθετικό.

"Για να είμαστε ειλικρινείς, συζητάμε το ενδεχόμενο με ηρεμία. Σε λίγο διάστημα θα έχουμε πάρει μία απόφαση", σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

"Στο τέλος της ημέρας, ο παίκτης είναι αυτός που θα αποφασίσει. Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι γνωστή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που χρειάζεται να σχολιάσουμε".

Το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ είναι φανερά εκνευρισμοί με τον χειρισμό των υποθέσεων από την πλευρά της Μπάγερν. Θεωρούν πως είναι άκομψος ο τρόπος με τον οποίο εκφράζουν δημόσια το ενδιαφέρον τους για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK