Στην προπόνηση της Μπάγερν ο Ελληνοαμερικανός ήρωας

Λίγες ημέρες μετά από την ηρωική του ενέργεια στο Παρίσι, ο Άλεκ Σκαρλάτος προσκλήθηκε από την Μπάγερν για να γνωρίσει τα μέλη της στην Ζάμπενερ Στράσε. Διαβάστε την ηρωική ενέργεια του φανατικού Ελληνοαμερικανού υποστηρικτή της βαυαρικής ομάδας.

Ο Άλεκ Σκαρλάτος και τρεις ακόμη άνδρες εμπόδισαν έναν ένοπλο να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση σε τρένο της Thalys που έκανε το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Παρίσι.

Το γεγονός ότι ο Ελληνοαμερικανός στρατιώτης φορούσε τη φανέλα της Μπάγερν τη στιγμή της ηρωικής του πράξης δεν πέρασε απαρατήρητο από του διοικούντες το σύλλογο.

Ως εκ τούτου, ο Σκαρλάτος προσκλήθηκε από τη βαυαρική ομάδα για να γνωρίσει τα μέλη της στην Ζάμπενερ Στράσε και μάλιστα ο Τόμας Μίλερ δεν παρέλειψε να αναρτήσει σχετικό tweet.

Να σημειωθεί ότι ο Σκαρλάτος και οι τρεις άλλοι άνδρες παρασημοφορήθηκαν από τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ με το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής για την ενέργειά τους.

Διαβάστε ακόμη:

Πως τρεις ηρωικοί στρατιώτες απέτρεψαν μακελειό σε υπερταχεία. Ανάμεσά τους και ένας Ελληνοαμερικανός

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα