Το μήνυμα του Σβαϊνστάιγκερ στους οπαδούς της Μπάγερν

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Μπάγερν, εξηγώντας τους την απόφασή του να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το μήνυμα του Σβαϊνστάιγκερ στους οπαδούς της Μπάγερν

Μετά από 15 χρόνια στο Μόναχο, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ αλλάζει σελίδα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ. Λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα περιπέτειά του, ο Γερμανός έστειλε μήνυμα στους φίλους των πρωταθλητών Γερμανίας, στο οποίο τους εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από την ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμά του στο twitter: "Αγαπημένοι φίλαθλοι, μετά από 17 απίστευτα χρόνια στην Μπάγερν, 15 διεθνείς τίτλους, το ιστορικό τρεμπλ και αμέτρητα άλλα highlights, τα οποία είχα την τύχη να βιώσω με την απίστευτη ομάδα μου, όλους τους εξαιρετικούς φιλάθλους και τους συνεργάτες, αποφάσισα να κάνω ένα νέο βήμα στην καριέρα μου.

Η απόφαση ήταν εξαιρετικά δύσκολη επειδή εσείς (οι φίλαθλοι) και η Μπάγερν ήταν, είναι και θα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Παρόλα αυτά θα ήθελα να κερδίσω εμπειρίες σε έναν νέο σύλλογο. Ο προορισμός μου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ελπίζω να καταλάβετε την απόφασή μου. Κανείς δεν μπορεί να μου πάρει το απίστευτο ταξίδι που κάναμε μαζί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK