Ατρόμητη οπαδός της Ντόρτμουντ στην κερκίδα της Σάλκε

Το ντέρμπι του Ρουρ μεταξύ Σάλκε και Ντόρτμουντ δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Τα φώτα πάντως δεν έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στις κερκίδες και σε μία ατρόμητη οπαδό των "κιτρινόμαυρων" που εμφανίστηκε στην κερκίδα των γηπεδούχων (PHOTO).

Dortmund's Socratis, left, and Schalke's Daniel Caligiuri, right, clash during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Borussia Dortmund in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Socratis, left, and Schalke's Daniel Caligiuri, right, clash during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Borussia Dortmund in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Έχουμε δει οπαδούς να μένουν γυμνοί για χάρη της ομάδας τους. Να μπαίνουν στο γήπεδο και να τρέχουν ώστε να πιάσουν και να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους. Σίγουρα όμως δεν έχουμε ξαναδεί αυτό που έκανε η... θεότρελη οπαδός της Ντόρτμουντ.

Τι έκανε; Έβαλε την μπλούζα της με τα "κιτρινόμαυρα" χρώματα και κάθισε στη θέση της. Μόνο που αυτή ήταν στην κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της Σάλκε! Μία εικόνα που δεν την βλέπεις πολύ συχνά στα γήπεδα και ειδικά όταν πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους ίδιους τους παίκτες, με τον Μαρκ Μπάρτρα να μαθαίνει το γεγονός και να ανεβάζει φωτογραφία του περιστατικού στο twitter, γράφοντας από πάνω: " Θέλω να γνωρίσω αυτή τη γυναίκα. Θα με βοηθήσετε να τη βρω; Θέλω να της δώσω τη φανέλα μου" ήταν τα λόγια του Ισπανού αμυντικού, που θέλησε με αυτόν τον τρόπο να την ανταμείψει για την αφοσίωσή της στο κλαμπ.

Εικόνες που μάλλον μοιάζουν εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα, πόσο μάλλον σε ντέρμπι.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK