Δεν θέλει Γιουνάιτεντ ο Κλοπ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γίργκεν Κλοπ, ο οποίος επεσήμανε πως παραμένει πιστός στην Ντόρτμουντ.

Δεν θέλει Γιουνάιτεντ ο Κλοπ

Αμέσως μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μόγες από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το φως της δημοσιότητας είδαν τα πρώτα σενάρια για τον διάδοχο του "Chosen One". Μερικά από αυτά ήθελαν τον Γίργκεν Κλοπ να είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "κόκκινων διαβόλων", με τον προπονητή της Ντόρτμουντ ωστόσο να τα διαψεύδει.

Η Guardian επικοινώνησε με τον 46χρονο, ο οποίος με μια λιτή δήλωσή του, κατέστησε σαφές πως δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία των μέχρι πρότινος πρωταθλητών Αγγλίας, δηλώνοντας αφοσιωμένος στην ομάδα της Βεστφαλίας.

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και νιώθω πολύ οικεία με τους υπέροχους οπαδούς της. Αλλά η αφοσίωσή μου στην Ντόρτμουντ και τον κόσμο της είναι απροσπέλαστη", ήταν οι δηλώσεις του Κλοπ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα μέχρι το 2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK