Εντοπίστηκε η θαρραλέα οπαδός της Ντόρτμουντ μέσω Twitter!

Η εικόνα με οπαδό της Ντόρτμουντ μέσα σε χιλιάδες φίλους της Σάλκε στις εξέδρες κέντρισε το ενδιαφέρον του Μαρκ Μπάρτρα και κίνησε γη και ουρανό για να τη βρει. Φυσικά τα κατάφερε!

Εντοπίστηκε η θαρραλέα οπαδός της Ντόρτμουντ μέσω Twitter!

Το θάρρος και η γενναιότητα επιβραβεύονται. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, Μαρκ Μπάρτρα, έμεινε εντυπωσιασμένος από την εικόνα μίας οπαδού που φορούσε την κιτρινόμαυρη φανέλα της ομάδας του, που ξεχώριζε σαν τη... μύγα μέσα στο γάλα μέσα σε εκατοντάδες οπαδούς της Σάλκε στις εξέδρες της "Άουφ Σάλκε Αρένα" το απόγευμα του Σαββάτου, και από τότε ξεκίνησε εκστρατεία στα social media για να την βρει!

"Θέλω να συναντήσω αυτή τη γυναίκα. Θα με βοηθήσετε να τη βρω; Θέλω να της κάνω δώρο τη φανέλα μου! Βοηθήστε με Retweets και hashtag", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter και πριν συμπληρωθεί 24ωρο η ατρόμητη οπαδός της Ντόρτμουντ ευρέθη.

Πρόκειται για μία κυρία ονόματι Στέφι, που πήγε στο γήπεδο της Σάλκε συνοδευόμενη από το σύζυγό της που είναι φαν των "βασιλικών μπλε", με τον Μπάρτρα να ανεβάζει φωτογραφία από το αγαπημένο ζευγάρι και να αναφέρει:

"Ναι!! Τους ευχαριστώ όλους: φιλάθλους, μίντια... όλους σας! Βρήκαμε τη γενναία υποστηρίκτριά μας! Η υπόσχεση είναι υπόσχεση, τα λέμε σύντομα Στέφι!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK