Ευχήθηκε στον Κλοπ με στίχους των Beatles η Ντόρτμουντ!

Έναν μοναδικό τρόπο σκαρφίστηκε η Ντόρτμουντ προκειμένου να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Γίργκεν Κλοπ στο νέο του εγχείρημα στη Λίβερπουλ! Τι της απάντησαν οι Άγγλοι.

Ευχήθηκε στον Κλοπ με στίχους των Beatles η Ντόρτμουντ!

Ο Γίργκεν Κλοπ είναι και επίσημα από το απόγευμα της Πέμπτης (8/10) ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλ. Έχοντας καθίσει για επτά χρόνια στον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ όμως η γερμανική ομάδα δεν θα μπορούσε παρά να του ευχηθεί "ό,τι καλύτερο" στη νέα σελίδα της καριέρας του.

Ωστόσο ο τρόπος που το έκανε ήταν μοναδικός. Έβαλε τον Κλοπ με photoshop πάνω στην διάσημη διάβαση της Abbey Road (από το εξώφυλλο του δίσκου των Beatles) και έγραψε τους στίχους από το τραγούδι των Beatles " A day in the Life".

"We heard the news today, oh boy" (Μάθαμε τα νέα σήμερα). Κάθε επιτυχία στο Κοπ, Γίργκεν Κλοπ. Κάθε επιτυχία στη Λίβερπουλ.

Οι Άγγλοι λίγες ώρες αργότερα τους απάντησαν ευχαρίστησαν στα γερμανικά (danke), γράφοντας επίσης "you 'll ever walk alone".

Παράλληλα η γερμανική αυτοβιομηχανία "Opel" έγραψε στο twitter της: "Το Λίβερπουλ μας έδωσε τους Beatles. Είναι καιρός να ανταποδώσουμε την χάρη".

Διαβάστε ακόμη:

O Κλοπ είναι επίσημα ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ!

Γίργκεν Κλοπ: Ένας Γερμανός επαναστάτης στην Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK