Γιατί δεν κοιμάται τα βράδια ο Χούμελς...

Ο Ματς Χούμελς δεν κοιμάται καλά τα βράδια και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι' αυτό.

Γιατί δεν κοιμάται τα βράδια ο Χούμελς...

Ο Ματς Χούμελς καλείται να πάρει μία απόφαση που ταλαιπωρεί το μυαλό κάθε μεγάλου παίκτη. Που να συνεχίσει την καριέρα του στα 27 του χρόνια; Να παραμείνει στην Ντόρτμουντ ή να πάει κάπου άλλου;

Με το συμβόλαιό του να λήγει το 2017, το συγκεκριμένο δίλημμα δεν θα έπρεπε να τον απασχολεί από τώρα. Είναι όμως σχεδόν δεδομένο ότι εφόσον δεν αποδεχθεί την προσφορά ανανέωσης της Ντόρτμουντ, η ομάδα του θα τον βγάλει στην αγορά.

Προς το παρόν, ο εξαιρετικός Γερμανός κεντρικός αμυντικός... ξαγρυπνά. "Είναι πολύ δύσκολη απόφαση για μένα και όταν την πάρω ο κόσμος θέλω να καταλάβει πόσο δύσκολη ήταν. Εδώ και μήνες ξαγρυπνάω τη βραδιά. Είναι πολύ μεγάλο το ζήτημα" τόνισε ο Χούμελς.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν οι δηλώσεις του πατέρα (και ατζέντη του) Χέρμαν Χούμελς: "Είναι η πιο σημαντική απόφαση που θα πάρει στη ζωή του. Και το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ έχει επιστρέψει στο κλαμπ των πραγματικά μεγάλων ομάδων κάνει την απόφαση αυτή ακόμα πιο δύσκολη. Πάντως αν δεν μείνει στην Ντόρτμουντ θα μπορούσε να πάει στις 5-6 πραγματικά μεγάλες ομάδες. Και φυσικά η Μπάγερν είναι μία από αυτές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK