Η αμαξάρα του Ομπαμεγιάνγκ στο... σφυρί!

O Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι φανατικός συλλέκτης ακριβών αμαξιών όμως τα... βαριέται εύκολα και έτσι ένα από τα τελευταία του "αποκτήματα" είναι προς πώληση. Δείτε PHOTOS!

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang sits on the pitch during a German first division Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and Borussia Dortmund in Mainz, Germany, Tuesday, Dec. 12, 2017.(AP Photo/Michael Probst)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang sits on the pitch during a German first division Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and Borussia Dortmund in Mainz, Germany, Tuesday, Dec. 12, 2017.(AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει το όνομά του γύρω από την Ντόρτμουντ και αυτό το έχει εξαργυρώσει και με το παραπάνω ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποιός απολαμβάνει ένα παχυλό συμβόλαιο που του επιτρέπει να κάνει πράγματα για τον εαυτό του.

Η αμαξάρα του Ομπαμεγιάνγκ στο... σφυρί!

Ένα από αυτά είναι να συλλέγει εντυπωσιακά και ακριβά αμάξια, με τη συλλογή του να περιλαμβάνει από Ferraris και Aston Martins μέχρι Porches και Lamborghinis, με τον ίδιο πάντως να παίρνει την... σκληρή απόφαση να αποχωριστεί ένα από τα "λάφυρά" του.

Η αμαξάρα του Ομπαμεγιάνγκ στο... σφυρί!

Πρόκειται για την Lamborghini που είχε αποκτήσει μόλις τον Σεπτέμβριο (είχε ανεβάσει μάλιστα σχετική φωτογραφία στο Instagram όπου είναι στην ορυφή του αμαξιού), με τον φορ της Ντόρτμουντ να την βάζει στο σφυρί έναντι του ποσού των 250.00 λιρών.

Η αμαξάρα του Ομπαμεγιάνγκ στο... σφυρί!

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το Lamborghini Aventador LP 700-4 και το πιθανότερο είναι να βρει κάποιον (πλούσιο) αγοραστή ο 28χρονος άσος, από τη στιγμή που πρόκειται για ένα από τα πιο χλιδάτα αμάξια που φιγουράρουν στον κόσμο.

Η αμαξάρα του Ομπαμεγιάνγκ στο... σφυρί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK