Η Ντόρτμουντ "έκοψε" τον Ομπαμεγιάνγκ για ένα... ταξίδι!

Η Ντόρτμουντ έκανε λόγο για "εσωτερικο ζήτημα" όμως αγγλικό μέσο αποκάλυψε πως ο λόγος που ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με την Σπόρτινγκ ήταν ένα πάρτι στην Ιταλία.

Η Ντόρτμουντ "έκοψε" τον Ομπαμεγιάνγκ για ένα... ταξίδι!

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα περιστατικά στην ιστορία του Champions League έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στη Βεστφαλία αφού δέκα μόλις λεπτά πριν την έναρξη του Ντόρτμουντ-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έμεινε εκτός αποστολής και από εκεί που θα ξεκινούσε βασικούς κατέληξε στην... κερκίδα.

"Η απόφαση πάρθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Το θέμα όμως έχει κλείσει τώρα. Θα επιστρέψει το Σαββατοκύριακο στο ματς με το Αμβούργο", τόνισε ο Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου, με τους Βεστφαλούς από την πλευρά τους να κάνουν λόγο για "εσωτερικό ζήτημα".

Η Ντόρτμουντ "έκοψε" τον Ομπαμεγιάνγκ για ένα... ταξίδι!

Δημοσιεύματα στην Γερμανία ήθελαν τον Γκαμπονέζο στράικερ να μένει εκτός γιατί "πιάστηκε" να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο σε μία από τις συναντήσεις της ομάδας ενόψει του αγώνα, όμως σύμφωνα με την "Daily Mirror" άλλο ήταν το γεγονός που εξόργισε τους διοικούντες την Ντόρτμουντ.

Αυτό ήταν ένα ταξίδι που έκανε ο παίκτης την περασμένη Δευτέρα στην Ιταλία χωρίς να έχει πάρει την άδεια του συλλόγου, με τον Ομπαμεγιάνγκ να συμμετέχει σε πάρτι μαζί με φίλους στο ξενοδοχείο "Villa Borghi" στο Βαρέζε και να φτάνει καθυστερημένος στην προπόνηση το πρωί της Τρίτης.

Η Ντόρτμουντ "έκοψε" τον Ομπαμεγιάνγκ για ένα... ταξίδι!

Μάλιστα όχι μόνο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή από το πάρτι μέσω διάφορων λογαριασμών στα social media αλλά διέρρευσε και ένα video με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε ιδιαίτερα καλή διάθεση...

ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΕΓΙΑΝΓΚ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ομπαμεγιάνγκ "κόπηκε" από την Ντόρτμουντ 10 λεπτά πριν το ματς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK