Καλά τα νέα για Παπασταθόπουλο

Ο τραυματισμός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου κόντρα στην Μπάγερν δεν είναι αρκετά σοβαρός και θα ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Σχεδόν βέβαιη θεωρούν τη συμμετοχή του με την Κροατία οι Γερμανοί.

Dortmund's Sokratis, left, and Bayern's James, right, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Bayern Munich in Dortmund, Germany, Saturday, Nov. 4, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
papastathopoulos dortmund bayern AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Μία σύγκρουση του 29χρονου αμυντικού της Ντόρτμουντ με τον Κομάν, στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα, είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει στον αστράγαλο και να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 42ο λεπτό.

Αμέσως ήχησε... συναγερμός στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελλάδας, αφού από το πρώτο ματς με την Κροατία θα λείψει ο Κώστας Μανωλάς ( ο οποίος τιμωρήθηκε με... καθυστέρηση για εσκεμμένη κάρτα κόντρα στην Κύπρο στο 90'), οπότε το πλήγμα και με τον "Sokratis" θα ήταν πλέον τεράστιο.

Από την Γερμανία αργά το βράδυ διαρρεύσει πως η κατάσταση του Παπασταθόπουλου δεν είναι τόσο ανησυχητική και ο παίκτης θα ταξιδέψει κανονικά στην Ελλάδα, όπου θα εξεταστεί από τον γιατρό της εθνικής. Υπάρχει πιθανότητα να έχει υποστεί ένα διάστρεμμα ελαφριάς μορφής, κάτι που δεν μοιάζει ικανό να τον αφήσει εκτός μάχης με τους Κροάτες.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά με την έλευση του άσου της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα. Ακόμα βέβαια κι αν δεν είναι 100% έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι, θεωρείται, σχεδόν, σίγουρο πως τουλάχιστον στον επαναληπτικό του "Καραϊσκάκης" θα αγωνιστεί δίχως πρόβλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK