Μέχρι το 2019 στην Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Διαβάστε τι δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός.

Μέχρι το 2019 στην Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα παραμείνει κάτοικος Βεστφαλίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο Έλληνας άσος εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Ντόρτμουντ την τελευταία τριετία, αποτελώντας μαζί με τον Ματς Χούμελς το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας.

Ο 27χρονος αμυντικός, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Βεστφαλούς, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της Μπορούσια μέχρι το 2019.

Το Ντόρτμουντ για εμένα και την οικογένειά μου αποτελεί το δεύτερο σπίτι μας καθώς εισπράττουμε καθημερινά την αγάπη του κόσμου, τόσο της ομάδας όσο και ολόκληρης της πόλης. Οι άνθρωποι της Μπορούσια με κάνουν να αισθάνομαι σημαντικός και να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα.

Αγωνίζομαι σε μια ομάδα που ο κόσμος της δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι φανταστική ατμόσφαιρα, απο τις πιο ωραίες στον κόσμο και πάντα δείχνει την αφοσίωση του στην ομάδα. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι, θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα. Όλοι μαζί έχουμε να επιτύχουμε πολλά"!

Θυμίζουμε πως ο "Πάπα" αγοράστηκε έναντι 9.500.000 ευρώ από τη Βέρντερ Βρέμης το 2013 και μετράει συνολικά 88 συμμετοχές και 3 γκολ με τη γερμανική ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Μέχρι το 2019 στην Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK