Ο Παπασταθόπουλος στο πλευρό του μικρού Χάρη

Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος έδειξε γι' ακόμη μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπό του, καθώς στέκεται στο πλευρό του μικρού Χάρη, ο οποίος νοσεί από μία σπάνια και εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου.

Ο Παπασταθόπουλος στο πλευρό του μικρού Χάρη

Ο 11χρονος Κερκυραίος Χάρης Μπράβος, νοσεί από μία σπάνια και εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου (Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα), η οποία υποτροπίασε τον Φεβρουάριο του 2016. Όμως για την σε βάθος εξαμήνου θεραπεία του μικρού Χάρη απαιτούνται τεράστιες δαπάνες εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ.

Γι' αυτό το λόγο, ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μέσω της σελίδας του στο facebook, ζήτησε από τον κόσμο να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον νεαρό Χάρη στη μάχη που δίνει με την επάρατο νόσο.

Δείτε το ποστ:

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα