Ο Παπασταθόπουλος στο πλευρό του μικρού Χάρη

Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος έδειξε γι' ακόμη μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπό του, καθώς στέκεται στο πλευρό του μικρού Χάρη, ο οποίος νοσεί από μία σπάνια και εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου.

Ο Παπασταθόπουλος στο πλευρό του μικρού Χάρη

Ο 11χρονος Κερκυραίος Χάρης Μπράβος, νοσεί από μία σπάνια και εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου (Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα), η οποία υποτροπίασε τον Φεβρουάριο του 2016. Όμως για την σε βάθος εξαμήνου θεραπεία του μικρού Χάρη απαιτούνται τεράστιες δαπάνες εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ.

Γι' αυτό το λόγο, ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μέσω της σελίδας του στο facebook, ζήτησε από τον κόσμο να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον νεαρό Χάρη στη μάχη που δίνει με την επάρατο νόσο.

Δείτε το ποστ:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ