Ο πατήρ Ομπαμεγιάνγκ "βάζει φωτιά" στη Ντόρτμουντ με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ συνεχίζει να "βομβαρδίζει" τις αντίπαλες εστίες με τη φανέλα της Ντόρτμουντ όμως ο πατέρας του θέλει Μπαρτσελόνα και δεν το κρύβει. Δείτε PHOTOS!

Ο πατήρ Ομπαμεγιάνγκ "βάζει φωτιά" στη Ντόρτμουντ με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Αν και βρέθηκε για μία ακόμα μεταγραφική περίοδο στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν έχει αλλάξει ακόμα φανέλα, με την Ντόρτμουντ να τον διατηρεί στο δυναμικό της και τον ίδιο μάλιστα να ξεκινάει αρκετά καλά στη νέα Bundesliga.

Την ίδια ώρα πάντως που έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος για επικείμενη μεταγραφή του, ο πατέρας του παίκτη συνεχίζει να στέλνει "μηνύματα" προς την Ντόρτμουντ, μέσω φωτογραφιών που ανεβάζει, όπου βρίσκεται μαζί με το γιο του στην... Καταλωνία.

"Πάντα να κοιτάς το μέλλον γιε μου", είχε γράψει πριν από περίπου 15 ημέρες, σχολιάζοντας φωτογραφία των δυο τους που ανέβασε στο Instagram ενώ μέσα από το ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης "χτύπησε" και την Δευτέρα, για να... αναστατώσει εκ νέου τους Βεστφαλούς.

"Μέχρι στιγμής όλα είναι ήρεμα", έγραψε στο τελευταίο του ποστάρισμα, με τη φωτογραφία πάντως με τον πατέρα και τον υιό Ομπαμεγιάνγκ να έχει τραβηχτεί στο Lloret de Mar (Costa Brava) της Καταλωνίας! Λέτε να στέλνει μήνυμα ενόψει του φινάλε των μεταγραφών;

News 24/7

24MEDIA NETWORK