Πάλι πιάστηκε χωρίς δίπλωμα οδήγησης ο Ρόις

Σοβαρό κίνδυνο να λερωθεί το ποινικό του μητρώο αντιμετωπίζει ο εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις, μιας και πιάστηκε εκ νέου να οδηγεί χωρίς καν να έχει δίπλωμα οδήγησης.

Πάλι πιάστηκε χωρίς δίπλωμα οδήγησης ο Ρόις

Νέα μπλεξίματα με το νόμο αντιμετωπίζει ο Μάρκο Ρόις. Ο Γερμανός απ' ότι φαίνεται δεν έχει πάρει το μάθημά του από τα επαλαμβανόμενα πρόστιμα που έχει πληρώσει και συνεχίζει να οδηγεί εδώ και χρόνια χωρίς να έχει πάρει καν δίπλωμα οδήγησης.

Σύμφωνα με την γερμανική "Bild", ο εξτρέμ της Ντόρτμουντ πιάστηκε και πάλι να οδηγεί το πανάκριβο αυτοκίνητό του, χωρίς δίπλωμα. Η πράξη του αυτή μάλιστα, είναι πλέον πολύ πιθανό να λερώσει το ποινικό του μητρώο.

Πάλι πιάστηκε χωρίς δίπλωμα οδήγησης ο Ρόις

Σημειώνουμε πως μεταξύ του 2011 και του 2014, ο Ρόις πιάστηκε τουλάχιστον έξι φορές οδηγώντας χωρίς δίπλωμα, με τον 25χρονο να έχει πληρώσει περίπου 540.000 ευρώ σε πρόστιμα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Μετά την τελευταία φορά που είχε βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα του Ντόρτμουντ, Χένερ Κρούζε, ο Ρόις είχε δηλώσει πως: "Ήμουν ένας ηλίθιος. Έχω μάθει το μάθημά μου, είναι ένα πράγμα που δεν θα ξανασυμβεί".

Ωστόσο όπως φάνηκε, το πάθημα δεν του έγινε μάθημα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK