Ποια Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Στην Ελλάδα ο Παπασταθόπουλος!

Την ώρα που κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι "σφάζονται" στα πόδια του για το ποιος θα τον αποκτήσει, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να περάσει ξέγνοιαστες ημέρες διακοπών και το Instagram "πήρε φωτιά" από τα... παρακάλια των φίλων της Άρσεναλ και της Ντόρτμουντ. Διαβάστε αναλυτικά.

Dortmund's Sokratis reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and SC Freiburg in Dortmund, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018.  (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Sokratis reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and SC Freiburg in Dortmund, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της άμυνας της Ντόρτμουντ από το 2013, όμως το συμβόλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τους Βεστφαλούς λήγει το καλοκαίρι του 2019 και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει... συναγερμό σε πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Η BVB επιθυμεί φυσικά την παραμονή του στο "Βέστφαλεν Στάντιον" όμως πλέον δεν παίζει μόνη αφού στο παιχνίδι της απόκτησής του ετοιμάζονται να μπουν αρκετοί φιλόδοξοι και ισχυροί οικονομικά μνηστήρες, με την " Manchester Evening News" να αναφέρει με δημοσίευμά της το βράδυ της Πέμπτης πως "Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ δίνουν μάχη για τον Sokratis"!

Την ώρα πάντως που Μουρίνιο και Τούχελ είναι έτοιμοι να... φάνε τα μουστάκια τους για τον 29χρονο διεθνή στόπερ, ο ίδιος δεν αγχώνεται (και καλά κάνει) και βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές, όπως κοινοποίησε μέσω σχετικής φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Εννοείται πως η ανάρτησή του έφερε... τσουνάμι μηνυμάτων αγάπης, με φίλους της Ντόρτμουντ να του ζητούν να συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα και μετά το 2019 και αρκετούς της Άρσεναλ να τον προτρέπουν να επιλέξει τα κόκκινα και να μετακομίσει στο Λονδίνο...

Ποια Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Στην Ελλάδα ο Παπασταθόπουλος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK