Το νέο ρεκόρ της Ντόρτμουντ είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ στον κόσμο!

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ θεωρούνται οι πιο πιστοί στην Ευρώπη και το απέδειξαν και φέτος με τρόπο μεγαλειώδες που μεταφράζεται σε ποσοστό... 99,98%! Διαβάστε το story.

Dortmund fans form the letters of their team prior to the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund fans form the letters of their team prior to the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

H Bundesliga είναι το πρωτάθλημα που καμαρώνει για την τεράστια προσέλευση κόσμου στα παιχνίδια της (στη σεζόν που ολοκληρώθηκε τα 16 από τα 18 γήπεδα είχαν πάνω από 90% προσέλευση) όμως υπάρχει μία ομάδα της που όχι απλά διαφημίζει το πρωτάθλημα αλλά που είναι πρωτοπόρος σε όλη την Ευρώπη.

Αναφερόμαστε στην Ντόρτμουντ, με τα ρεπορτάζ από τα γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως αυτό το καλοκαίρι ανανέωσε το 99,88% των οπαδών της που είχαν κάρτες διαρκείας.

Συγκεκριμένα, από τους 55.000 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της περασμένης σεζόν ανανέωσαν 54.934 άτομα και μόνο 66 (!) δεν έκλεισαν θέση στο "Signal-Iduna Park" και για τη νέα σεζόν, που και αυτοί επικαλέστηκαν προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους!

Σημειώνεται πως πέρυσι η Ντόρτμουντ είχε το μεγαλύτερο νούμερο όσον αφορά σε προσέλευση θεατών σε κάθε παιχνίδι με 79.712, αφήνοντας πίσω την Μπαρτσελόνα με 77.944 και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 75.920.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK